ZING MEE DINER

ZING MEE DINER

Iedere donderdag, beleef je in De Vrienden Live het Zing Mee Diner. Van vrijgezellengroepen, tot voetbalteams en teamuitjes, tijdens het Zing Mee Diner worden echte sterren geboren. De avond schiet vanaf 19:00 uur uit de startblokken en iedereen kan meedoen aan de open mic contest. Podiumvrees of geen ‘gouden strot’? Geen zorgen! Alle meezingers worden muzikaal ondersteund en begeleid door Ruben Thurnim. Ieder uur bepaalt de applausmeter wie het beste optreden heeft verzorgd en de meezingers worden beloond met hele leuke prijzen!

Het diner bestaat uit een driegangen keuzemenu: voorprogramma, hoofdact en toegift. Het Zing Mee Diner is voor €24,50 per persoon te reserveren. Voor €49,50 is ook de drank (bier/fris/wijn/koffie/thee) er gedurende 3 uren bij inbegrepen. Het Zing Mee Diner is voor grote groepen ook te combineren met een uitgebreid buffet.

Het Zing Mee Diner is iedere donderdag te boeken. Tafels zijn te reserveren via 010-2142547 of via info@thepartygroup.nl. Wil je iemand uit jullie gezelschap in het zonnetje zetten? Wij horen het graag!
(Het is ook mogelijk om tijdens het Zing Mee Diner enkel te dineren en geen onderdeel uit te maken van de open mic contest.)