OUD & NIEUW IN DE VRIENDEN LIVE

SAMEN MET JE VRIENDEN KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN!

Vier de jaarwisseling samen met je beste vrienden en vriendinnen in de gezelligste feestkroeg van Rotterdam: De Vrienden Live. Samen feesten, zingen, aftellen en proosten op 2020. Ook De Jongens Van Je Weet Wel zijn van de partij en zorgen wederom voor een meezingfestijn. Om 00:00 uur knallen we het nieuwe jaar in en kijken we naar de mooiste vuurwerkshow van Nederland: Het Nationale Vuurwerk bij De Erasmusbrug. Gewoon bij De Vrienden Live te volgen.

Maak van Oudejaarsavond een complete avond uit en kies voor De Vrienden Live Diner + Feestticket. Schuif aan bij De Vrienden Live Diner en geniet van een driegangendiner met livemuziek.

Bestel je tickets hier: https://oudnieuwmetjevrienden2020.eventbrite.nl.

Ticketinformatie:
De Vrienden Live – Feestticket €10,00*
De Vrienden Live – De Vrienden Live Diner + Feestticket €39,50*

De Vrienden Live Diner:
Aanvang diner is tussen 19:00 en 20:00 uur. Voorafgaand aan het De Vrienden Live Diner kun je ter plekke een onbeperkt drankarrangement (bier, fris, wijn) bestellen. Het drankarrangement tijdens het diner is drie uur geldig en bedraagt €25,50 per persoon. Heb je dieetwensen of een allergie waar wij rekening mee moeten houden? Meld het op tijd via reserveringen@sfeerhoreca.nl.

Overige informatie:
– Minimumleeftijd 18+;
– Uitverkocht is uitverkocht;
– Vanaf 22.00 uur kun je je ticket laten scannen en ontvang je een polsbandje of stempel;
– *Exclusief servicekosten;
– Tickets kunnen vanaf je smartphone gescand worden, print ticket is geen vereiste;
– Ticketprijs aan de deur op 31 december is hoger.

Adres:
Café De Vrienden Live
Haringvliet 100
3011 TH Rotterdam

Vragen?
Mail naar pr@sfeerhoreca.nl. Vragen over het diner? Mail naar reserveringen@sfeerhoreca.nl of bel 010-2142547.

Disclaimer:
De Vrienden Live maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van De Vrienden Live. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.