KROEGENTOCHT

Gezellig met je vrienden en vriendinnen op stap

Hoe vaak gebeurt het niet dat je met z’n allen op stap wilt maar dat je het niet eens wordt over de locatie? De een wil dit, de ander dat. Ben je er na lang soebatten eindelijk uit sta je in een club waar de sfeer nou niet bepaald je-van-het is. Daar heb je dan 10 tot 15 euro entree voor betaald.

Van die dilemma’s is Rotterdam eindelijk verlost. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je zonder tegenzin met je vrienden, collega’s of studiegenoten op stap. Tijdens de Kroegentocht van Sfeerhoreca, het grootste uitgaansconcern van Rotterdam, ga je langs zoveel zaken dat je het altijd wel ergens leuk hebt, zonder dat je een vermogen kwijt bent aan toegangskaarten. Zaken die op loopafstand van elkaar gelegen zijn, zodat je niet verregend op de volgende plek aankomt – De Vrienden Live uitgezonderd maar deze muziekbar is goed (en droog) te bereiken met tram en metro.

Voor wie niet uit de buurt komt, is de Kroegentocht van Sfeerhoreca de ideale manier om het veelzijdige uitgaansleven in Rotterdam te ontdekken. Rotterdam, de stad in Nederland die nooit stilstaat.

Voorafgaand aan de Kroegentocht van Sfeerhoreca kun je voor een leuke prijs een bodem leggen in een zaak naar keuze. Voor deelnemers aan de Kroegentocht is er een keuzemenu (driegangen) samengesteld voor slechts 19,50 euro per persoon. Een driegangen keuzemenu bij De Vrienden Live is mogelijk vanaf 24,50 euro.

Kroegentocht Sfeerhoreca. Van donderdag tot en met zaterdag. Vertrektijd 21.00 uur. De kroegentocht is te boeken vanaf 6 personen. Deelname aan Kroegentocht kost 22,50 euro per persoon (inclusief 7 keer entree en 7 welkomstdrankjes). Reserveren via 010-2142547 of via reserveringen@sfeerhoreca.nl.

SF_Kroegentocht_SMALL[1]SF_Plattegrond_SMALL[1]