HUMOR DINER

HUMOR DINER

Alle ingrediënten voor de schaterlach zijn aanwezig in De Vrienden Live.

Zin in een avondje lol met vrienden, collega’s of familie? Voor slechts 29,50 euro per persoon –een lachertje in feite– kun je aanschuiven bij het Humor Diner.

Wat houdt Humor Diner in? Humor Diner is een interactief diner met muzikaal entertainment en stand-up comedy. Humor Diner is zo afwisselend dat het niet in een paar woorden is te vangen. Een scheutje van dit, een scheutje van dat. Alle ingrediënten voor de schaterlach zijn aanwezig.

Humor Diner is geschikt voor alle leeftijden. Veelvuldig geboekt door organisatoren van vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes en school/familiereünies. Verplicht stilzitten is een regel die in De Vrienden Live aan de laars gelapt mag worden!

Humor Diner bestaat uit een driegangen keuzemenu: voorprogramma, hoofdact en toegift. Inclusief een XL portie lol ben je slechts €29,50 per persoon kwijt. Voor €55,- is ook de drank (bier/fris/wijn/koffie/thee) er gedurende het diner bij inbegrepen. Humor Diner is voor grote groepen ook te combineren met een uitgebreid buffet.

Het Humor Diner is iedere vrijdag te boeken. Tafels zijn te reserveren via 010-2142547 of via info@thepartygroup.nl.