OUD & NIEUW MET JE VRIENDEN!

BELEEF DE GEZELLIGSTE JAARWISSELING IN ROTTERDAM! 

Met je vrienden naar De Vrienden, ook tijdens Oud & Nieuw. Deze avond vier je natuurlijk in de gezelligste kroeg van Rotterdam samen met je beste vrienden en vriendinnen! Laten we proosten op het nieuwe jaar en hoe anders dan met een biertje? (Vooruit, met een glas bubbels mag ook). Dit jaar maken wij er in De Vrienden Live één groot meezingfestijn van. Samen met De Jongens Van Je Weet Wel knallen wij om 00.00 uur het nieuwe jaar in en kijken we naar de mooiste vuurwerkshow van Nederland… Het Nationale Vuurwerk bij De Erasmusbrug. Gewoon bij De Vrienden Live te volgen.

Maak van Oudejaarsavond een complete avond uit en kies voor Feest Ticket + Humor Diner. Schuif aan bij het Humor Diner en geniet van een driegangendiner met live muziek.

Ticketinformatie:
De Vrienden Live – Feest Ticket € 10,00*
De Vrienden Live – Feest Ticket + Humor Diner € 37,50
De Vrienden Live – Feest Ticket aan de deur € 20,-

Tickets: Klik hier!

Humor Diner:
Kies je voor een Ticket + Humor Diner? Aanvang diner is tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je dieetwensen of een allergie waar wij rekening mee moeten houden? Meld het op tijd via reserveringen@sfeerhoreca.nl. Voorafgaand aan het Humor Diner kun je ter plekke een onbeperkt drankarrangement (bier, fris, wijn) bestellen. Het drankarrangement tijdens het diner is drie uur geldig en bedraagt € 22,- per persoon.

Overige informatie:
– Minimumleeftijd 18+;
– Uitverkocht is uitverkocht;
– Vanaf 22.00 uur kun je je ticket laten scannen en ontvang je een polsbandje;
– *Exclusief servicekosten;
– Tickets kunnen vanaf je smartphone gescand worden, print ticket is geen vereiste.

Adres:
Café De Vrienden Live
Haringvliet 100
3011 TH Rotterdam

Vragen?
Mail naar pr@sfeerhoreca.nl. Vragen over het diner? Mail naar reserveringen@sfeerhoreca.nl of bel 010-2142547.